Over ons..

Wij zijn een lunchroom in Boxmeer met bijzondere medewerkers. Bij ons telt iedereen mee, leren we je om enthousiast te zijn en stimuleren we je om de lat iedere dag weer een stukje hoger te leggen. Leer je om echt mee te doen ondanks je beperking. Zijn we blij als je zelf in actie komt, als je iets wilt doen wat je eigenlijk niet durft. Leren we je om fouten te durven maken en daarna te lachen om jezelf. Te genieten, om dat ene ding te ontdekken waar je goed in kunt worden. Om aan anderen te laten zien dat je er mag zijn, maar misschien nog wel meer om dat ook aan jezelf te bewijzen. Daar zijn mensen voor nodig die dat kunnen. Daar zijn wij van, van Brownies&downieS. Wat er ook gebeurt, iedere dag weer

 

Het team bestaat uit begeleiders en verschillende medewerkers met een beperking. Zij zijn dagelijks aan het werk in de bediening, de bar, afwas, kassa of keuken. Voor iedere medewerker hebben we de mogelijkheden om hun zo goed mogelijk te ontplooien tot horecamedewerker.

Door structuur te bieden en de mogelijkheid om te leren op de werkvloer halen wij het beste in iedereen naar boven. Geen dag is hetzelfde, elke dag opnieuw werken we met z’n allen keihard aan het uiteindelijke resultaat.

Wij laten onze jongens en meiden meedoen in de echte wereld! En het is bijzonder om dit te mogen doen..

 

We verwelkomen u graag met een grote glimlach!